accountant breda

Het duurzame administratiekantoor


werkt natuurlijk.

Accountant Breda

Accountantskantoor Breda

Ben je op zoek naar een accountantskantoor in Breda en omgeving? Indien je op zoek bent naar een kantoor dat je jaarrekening kan samenstellen je belastingaangiftes kan verzorgen, dan moet je je een belangrijke vraagn stellen; Heb je eigenlijk wel een accountant nodig? In veel gevallen volstaat een boekhouder.

Verschil accountant en boekhouder

Wat is het verschil tussen een accountant en een boekhouder? Een accountant staat ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accoutnants ( NBA) en mag wettelijke controles uitvoeren. Deze controles zijn echter voor de meeste bedrijven niet verplicht en alleen erg duur. Een accountantscontrole wordt verplicht indien aan twee van deze drie eisen wordt voldaan:

Naast de wettelijke controles levert een accountant vaak dezelfde diensten als een boekhouder. Er is echter meestal sprake van een groot verschil in tarief.

Denk je dat je voldoende hebt aan een boekhouder in de omgeving van Breda? Neem dan eens contact mer ons op. Bij De Groene Boekhouder denken we graag aan onze ecologische voetafdruk. Zo zie je bijvoorbeeld dat ons kantoor energiezuinig is gebouwd. Meer hierover?

Contact

Hartelijk dank voor je bericht! Je ontvangt spoedig een reactie van ons.

Naam

Email

Bericht

info@groeneboekhouder.nl

013-7370029

De Werf 147
5018CZ Tilburg