accountant tilburg

Het duurzame administratiekantoor


werkt natuurlijk.

Accountant Tilburg

Accountantskantoor Tilburg

Vaak als mensen denken op zoek te zijn naar een accountantantskantoor in Tilburg, zijn ze in werkelijk op zoek naar een administratiekantoor. Ben je eigenaar van een multinational? Of ben je op zoek naar een kantoor dat je kan helpen met het samenstellen van je jaarrekening en het indiene van je belastingaangiften?

Verschil accountant en administratiekantoor

Wat is het verschil tussen een accountantskantoor en een administratiekantoor? Een accountant staat ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants ( NBA). Alleen accountantskantoren die daar staan ingeschreven mogen wettelijke controles uitvoeren. Een dergelijke controle is echter alleen verplicht indien je bedrijf aan twee van deze drie eisen voldoet:

Naast deze wettelijke controles verzorgt een accountantkantoor meestal dezelfde werkzaamheden als een administratiekantoor. De tarieven zijn echter vaak een stuk hoger, ook voor deze werkzaamheden.

Misschien is het voor jouw onderneming of instelling voldoende om samen te werken met een administratiekantoor. De Groene Boekhouder is een administratiekantoor die rekening houdt met het milieu. Een van de zaken waaruit dit blijkt is dat we groene stroom gebruiken. Meer hierover?

Daarnaast hebben we goede relaties met accountants in Tilburg, indien er sporadisch iets voorvalt waarbij een specifieke accountantsverklaring nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een subsidieverstrekker die deze eis stelt.

Contact

Hartelijk dank voor je bericht! Je ontvangt spoedig een reactie van ons.

Naam

Email

Bericht

info@groeneboekhouder.nl

013-7370029

De Werf 147
5018CZ Tilburg