administratiekantoor breda

Het duurzame administratiekantoor


Werkt natuurlijk.

Administratiekantoor Breda

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in de regio van Breda? De Groene Boekhouder is actief in de regio rond Breda, Tilburg en Den Bosch. Wij zijn een administratiekantoor dat zoveel mogelijk rekening houdt met duurzaamheid. Zo gebruiken we bijvoorbeeld groene stroom. Wil je graag meer weten over onze diensten? We staan je graag te woord!

Afspraken op ons administratiekantoor in de regio van Breda

Klanten uit Breda komen soms meerdere keren per maand bij ons administratiekantoor in Tilburg om onze diensten te bespreken. Anderen zien we maar één keer per jaar. De hoeveelheid contactmomenten moet naar onze mening afhangen van hoeveel behoefte je hebt om zaken persoonlijk door te spreken en niet zozeer van wanneer de administratie bijgewerkt moet worden. Het is altijd mogelijk om de fysieke boekhouding periodiek langs te brengen bij ons administratiekantoor vanuit Breda of een andere plaats.

Digitaal samenwerken

Meestal kiezen we ervoor om de boekhouding digitaal uit te wisselen. Je kunt de boekhouding ook aan ons sturen per e-mail, of we wisselen we informatie uit met een file-share programma zoals Dropbox of Google Drive. Het voordeel van deze programma’s is dat de administratie altijd up-to-date is. Wij richten  de digitale administratie helemaal online in voor je. Wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of bel naar 013-7370029.

  • Duurzame blik op de wereld
  • Digitale administratie altijd up-to-date
  • Klanten in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Breda
Bel ons!
Neem contact op

Contact

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

De Werf 147
5018CZ Tilburg