Boekhouder vlak bij Breda

De Groene Boekhouder is een administratiekantoor in Tilburg. Wij werken voor diverse ondernemingen in de regio van Tilburg. Wij onderscheiden ons als administratiekantoor door duurzaam te werken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld weinig papier. Het papier dat we gebruiken is gerecycled en daarnaast is ons kantoor energiezuinig gebouwd.

Home » Boekhouder Breda

Ben je op zoek naar een boekhouder of administratiekantoor die de boekhouding voor jouw bedrijf in de omgeving van Breda kan uitvoeren? De Groene Boekhouder werkt als administratiekantoor en professionele boekhouder voor bedrijven en zzp’ers in de omgeving van Breda. We denken graag aan onze ecologische voetafdruk. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat het gehele kantoor is verlicht met ledlampen en het gebouw energiezuinig gebouwd is.

Wat wij als boekhouder nabij Breda voor jou kunnen betekenen

Graag helpen wij je bij het handig inrichten en onderhouden van je administratie en boekhouding, bijvoorbeeld voor je besloten vennootschap in Breda. Dit kan op meerdere manieren. Zo ben je vanuit Breda altijd welkom op ons administratiekantoor om met onze boekhouder je administratie door te nemen, ook wanneer je als zzp’er je boekhouding op orde wilt hebben. Het is ook mogelijk om dit digitaal te regelen! Met behulp van file-shareprogramma’s of e-mail wisselen we de boekhouding digitaal uit, zodat jij niet vanuit Breda naar ons boekhoudkantoor in Tilburg hoeft te komen. Bovendien onderhouden we in regio Breda de boekhouding voor bedrijven in veel verschillende soorten branches.

Het inrichten en aanleveren van de administratie

Een goed georganiseerde administratie is prettig en kan door ons efficiënt bijgewerkt worden. Dat is handig wanneer jij bijvoorbeeld de tussentijdse cijfers nodig hebt. Of een dergelijke administratie voor een zzp’er of bv nu op papier of digitaal wordt bijgehouden, maakt voor ons als boekhouder nabij Breda niet uit. De uitgangspunten blijven hetzelfde. Maar waar moet je beginnen? Het is altijd handig om de boekhouding te sorteren op:

  • Verkoopfacturen
  • Inkoopfacturen
  • Bankafschriften
  • Zakelijke bonnen (ook als ze vanaf de privérekening zijn betaald)

Schakel ons in en we gaan direct voor je aan de slag

Wij helpen graag met het handig inrichten van de administratie. Indien nodig komt De Groene Boekhouder vanuit ons administratiekantoor in Tilburg naar jouw vestiging in Breda of Den Bosch om daar de handen uit de mouwen te steken en helpen we zzp’ers op locatie. Heb je interesse of vragen? Bel dan naar 013-7370029 of vul het contactformulier in.

N

Werkzaam met een duurzame blik

N

Heldere ccommunicatie

N

Kom bij ons langs op kantoor of zie uw administratie online in

Wilt u meer informatie?

Ons team