Hier staan wij voor.

De Groene Boekhouder is niet alleen onze naam. Het gevoel dat we zuinig moeten zijn op onze planeet leeft bij ons hele team. Van het gebruik maken van gerecyclede ordners en papier tot LED verlichting, een duurzame kantine en plantbare visitekaartjes: wij doen zo veel mogelijk om met recht “De Groene Boekhouder” genoemd te mogen worden.

Dit zijn wij.

Wij werken niet alleen voor onze klanten maar denken met je mee. Naast het verzorgen van administraties staan wij altijd klaar om je te voorzien van financieel advies. Zo hebben we met het grootste deel van onze klanten twee keer per jaar een gesprek waarin we ideeën uitwisselen voor de toekomst en bekijken of eerder gemaakte voornemens nog volgens plan verlopen. Je kunt ook bij ons terecht voor de verzorging van debiteurenbeheer.

De Groene Boekhouder is een servicegericht boekhoudkantoor in Tilburg. Wij verlenen diensten rondom de boekhouding en administratie aan verschillende klanten in de omgeving van Tilburg. De Groene Boekhouder is een boekhouder die zoveel mogelijk met duurzaamheid rekening houdt. Zo zijn onze ordners bijvoorbeeld van gerecycled karton. Daarnaast is ons boekhoudkantoor in Tilburg energiezuinig gebouwd.

Onze aanpak als boekhouder voor jouw administratie in Tilburg

Het is voor veel boekhouders gebruikelijk om de boekhouding één keer per jaar achteraf helemaal bij te werken. Echter, wij vinden het beter om de administratie tussentijds te onderhouden, bijvoorbeeld eens per maand. Op die manier hebben we tijdig inzage in de gang van zaken en adviseren we ook op tijd over belastingen en andere financiële aangelegenheden. Indien we de boekhouding periodiek bijwerken is er nog steeds een uitschieter in de werkzaamheden. Wij onderhouden de administratie voor bedrijven uit veel verschillende branches.

Weet waar je aan toe bent

Eens per jaar stellen we de jaarrekening samen en verzorgen we de aangifte inkomstenbelasting (of vennootschapsbelasting). Om te zorgen dat je daarbij geen piek krijgt in je administratiekosten spreken we graag een vast maandbedrag met je af. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en krijg je geen uitschieters of vervelende verrassingen. Veel klanten van ons hebben aangegeven dit veel prettiger te vinden. Daarnaast ben je bij ons boekhoudkantoor in Tilburg altijd welkom om even langs te komen en bij te kletsen zonder dat je direct een extra factuur krijgt.

WIJ ZIJN JE GRAAG VAN DIENST

Als boekhoudkantoor verlenen wij onze diensten aan veel verschillende kleine en middelgrote organisaties in de regio Tilburg, Breda en Den Bosch. Wij werken graag op duurzame wijze. Indien gewenst ordenen we je administratie digitaal voor je. Op die manier kan jij altijd en overal je eigen boekhouding inzien en hoef je hier niet voor naar Tilburg te reizen. Dat is ook nog eens goed voor het milieu! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel voor een afspraak naar 013-7370029 of vul het contactformulier in.

ZZP’ER

Vind je het lastig om je balans kloppend te krijgen voor je aangifte inkomstenbelasting? Misschien heb je helemaal geen tijd om je bezig te houden met je administratie?

BV

Vind jij het belangrijk dat je jaarrekening en vennootschapsbelasting juist en op tijd worden ingediend? Ben je op zoek naar een administratiekantoor dat goed bereikbaar en financieel meedenkend is?

STICHTING EN VERENIGING

Aan welke eisen moet een stichting of vereniging voldoen? Zijn jullie belastingplichtig? Is een begroting verplicht? Is het bestuur eigenlijk aansprakelijk voor de genomen beslissingen?

Maak kennis met ons team!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Heb je vragen over je situatie? Wil je graag een kennismakingsgesprek?