Boekhouding

Voor vragen of interesse neem contact met ons op

Home » BV

De Groene Boekhouder is een servicegericht boekhoudkantoor in Tilburg. Wij verlenen diensten rondom de boekhouding en administratie aan verschillende klanten in de omgeving van Tilburg. De Groene Boekhouder is een boekhouder die zoveel mogelijk met duurzaamheid rekening houdt. Zo zijn onze ordners bijvoorbeeld van gerecycled karton. Daarnaast is ons boekhoudkantoor in Tilburg energiezuinig gebouwd.

Vind jij het belangrijk dat je jaarrekening en vennootschapsbelasting juist en op tijd worden ingediend? Ben je op zoek naar een administratiekantoor dat goed bereikbaar en financieel meedenkend is? [Lees meer…]

De Groene Boekhouder kan jouw bedrijf de volgende diensten bieden:

  • het samenstellen van de jaarrekening
  • het tijdig deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel
  • de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen
  • het efficiënter maken van de boekhouding
  • het verzorgen van facturatie en debiteurenbeheer

Wij werken met een online omgeving die zowel voor jouw bedrijf als voor ons toegankelijk is. Hierin kunnen op een gemakkelijke manier alle benodigde stukken voor de verwerking van de boekhouding geplaatst worden. Daarnaast werken wij indien gewenst met automatische bankkoppelingen en verzorgen wij de import/export van andere software die je gebruikt.

Ook denken we graag mee over de organisatie. Vanaf welke B.V. kun je het beste verlonen? Is het tijd voor een B.V. meer of minder? Is het wenselijke om onderlinge diensten te factureren?

Schroom niet contact op te nemen voor meer informatie. Dan kunnen we samen bekijken wat De Groene Boekhouder voor jouw bedrijf kan betekenen.

Kunnen we jouw organisatie ook ergens mee van dienst zijn?

Ons team

Share This