Maak kennis met De Groene Professional.

De Groene Professional is iemand die enerzijds zakelijke kwaliteiten heeft, zoals heldere communicatie, nauwkeurig werken en het nakomen van afspraken. Anderzijds is De Groene Professional iemand die het hart op de juiste plek heeft en altijd bereid is om anderen te helpen.

Joep is financieel adviseur en een optimistische idealist met passie voor ondernemen. Hij is de oprichter van De Groene Boekhouder en hij treedt op als adviseur voor de ondernemers. Graag springt hij bij voor een potje inhoudelijk sparren, een nieuwe bedrijfsstructuur opzetten en het helpen in een probleemsituatie. Intern houdt Joep zich bezig met de groei van de organisatie en het trainen van het team. Iedere collega kan bij hem terecht met iedere uitdaging.

In zijn vrije tijd speelt hij graag bordspellen met vrienden en zet hij zich in voor een duurzame wereld. Zo was hij jarenlang penningmeester van De Nederlandse Vegetariërsbond.

Jan is een vrolijke boekhouder met veel ervaring in zijn vak. Hij heeft zich in 2016 aangesloten bij De Groene Boekhouder. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften. Hij is een echte vraagbaak voor alle medewerkers en altijd bereid om klanten en collega’s te helpen. Jan is een ruwe bolster met een blanke pit. Hij kan heel duidelijk en onverbiddelijk zijn en daarnaast ook warm en meelevend. Als de boekhouding niet klopt, laat hij dat weten. Als je het kantoor niet juist hebt achtergelaten bij het weggaan, laat hij dat weten, maar daarna vraagt hij wel of hij niet te bot was.

In zijn vrije tijd is hij zeer sportief. Hij treedt op als scheidsrechter bij voetbalwedstrijden, gaat in de avonden hardlopen en begeleid hierbij ook andere mensen. Daarnaast gaat hij graag pannenkoeken eten met zijn kleinkinderen. Jan gaat zijn eigen weg en dat siert hem.

Jelle is debiteurenbeheerder voor onze klanten. Hij heeft een achtergrond in muziektherapie en heeft een bijzonder empathisch vermogen. Hij heeft echter besloten om in de voetsporen van zijn beide opa’s te treden en boekhouder te worden. Het perfecte raakvlak tussen empathie en cijfertjes is het debiteurenbeheer. Als een factuur niet betaald wordt, neemt hij direct contact op met de wanbetaler om te kijken wat er aan de hand is. Daarnaast verzorgt hij de facturatie voor ondernemers. Met name wanneer de factuur complex wordt, wordt het voor hem extra leuk!

Jelle helpt mensen waar hij kan. Of het nu gaat over huishoudelijke hulp, belastingaangiften of het verzorgen van muziek.

Yannick houdt ervan administraties goed te doorgronden. Hij is ruimdenkend, oplossingsgericht en praktisch ingesteld. Hij is administrateur en begeleid bij De Groene Boekhouder de trainee’s. Ook draagt hij zorg voor maandcijfers, jaarrekeningen en aangiften. Hij is heel geduldig ingesteld en staat altijd meteen klaar om klanten en collega’s te helpen.

In zijn vrije tijd houdt hij van reggae muziek en festivals. Ook brengt hij graag tijd door met zijn vrienden, zijn hond en zijn kinderen!

Marijke is attent, alert en doortastend. Zij verzorgt het secretariaat. Ze zorgt ervoor dat klanten niet vergeten de stukken tijdig aan te leveren. Daarnaast vormt Marijke vaak het eerste contactpunt voor nieuwe klanten.Binnen het team is Marijke van onschatbare waarde. Marijke zorgt ervoor dat iedereen dagelijks fruit krijgt, op tijd aan de pauze begint en zijn dagelijkse hoeveelheid zoetigheid binnen krijgt. Ze zorgt voor het interieur en al de groene planten op kantoor. Marijke is de rots in de branding die een team nodig heeft. Zonder Marijke is een team namelijk gewoon een groep mensen.

In haar vrije tijd gaat Marijke graag op stap, zowel voor een dagje weg als voor een verre reis. Het is voor haar echter wel belangrijk dat ze op haar reizen in een fatsoenlijk hotel of huisje kan vertoeven waarbij het haar niet ontbreekt aan comfort en hygiëne. Hoewel ze al zo’n beetje de hele wereld heeft gezien brengt ze het liefst haar tijd door bij De Groene Boekhouder en zou ze het liefst in Oisterwijk willen wonen.

Amber is bij De Groene Boekhouder actief als debiteurenbeheerder. Voor diverse ondernemers volgt ze de openstaande facturen op en zorgt ervoor dat er altijd duidelijke afspraken worden gemaakt over de betalingen en vooral dat ze worden nageleefd!

In haar vrije tijd zet Amber zich graag in voor haar medemens. Ze is bijvoorbeeld actief geweest voor tweedehands kledingwinkel Tante Pollewop!

Fee is administratief medewerker. Zij verwerkt boekhoudingen, verzorgt btw-aangiften en stelt maandcijfers op. Fee pakt alles snel op en is erg hulpvaardig naar collega’s en klanten.

In haar vrije tijd is Fee vrijwillig lid van de reddingsbrigade. Ze is een creatief brein. Ook is ze politiek actief geweest voor de jongerenvereniging PINK! die zich inzet voor dieren, medemens en aarde.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Heb je vragen over je situatie? Wil je graag een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op!