Maak kennis met De Groene Professional.

De Groene Professional is iemand die enerzijds zakelijke kwaliteiten heeft, zoals heldere communicatie, nauwkeurig werken en het nakomen van afspraken. Anderzijds is De Groene Professional iemand die het hart op de juiste plek heeft en altijd bereid is om anderen te helpen.

Joep is financieel adviseur en een optimistische idealist met passie voor ondernemen. Hij is de oprichter van De Groene Boekhouder en hij treedt op als adviseur voor de ondernemers. Graag springt hij bij voor een potje inhoudelijk sparren, een nieuwe bedrijfsstructuur opzetten en het helpen in een probleemsituatie. Intern houdt Joep zich bezig met de groei van de organisatie en het trainen van het team. Iedere collega kan bij hem terecht met iedere uitdaging.

In zijn vrije tijd speelt hij graag bordspellen met vrienden en zet hij zich in voor een duurzame wereld. Zo was hij jarenlang penningmeester van De Nederlandse Vegetariërsbond.

Jan is een vrolijke boekhouder met veel ervaring in zijn vak. Hij heeft zich in 2016 aangesloten bij De Groene Boekhouder. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften. Hij is een echte vraagbaak voor alle medewerkers en altijd bereid om klanten en collega’s te helpen. Jan is een ruwe bolster met een blanke pit. Hij kan heel duidelijk en onverbiddelijk zijn en daarnaast ook warm en meelevend. Als de boekhouding niet klopt, laat hij dat weten. Als je het kantoor niet juist hebt achtergelaten bij het weggaan, laat hij dat weten, maar daarna vraagt hij wel of hij niet te bot was.

In zijn vrije tijd is hij zeer sportief. Hij treedt op als scheidsrechter bij voetbalwedstrijden, gaat in de avonden hardlopen en begeleid hierbij ook andere mensen. Daarnaast gaat hij graag pannenkoeken eten met zijn kleinkinderen. Jan gaat zijn eigen weg en dat siert hem.

Jelle is debiteurenbeheerder voor onze klanten. Hij heeft een achtergrond in muziektherapie en heeft een bijzonder empathisch vermogen. Hij heeft echter besloten om in de voetsporen van zijn beide opa’s te treden en boekhouder te worden. Het perfecte raakvlak tussen empathie en cijfertjes is het debiteurenbeheer. Als een factuur niet betaald wordt, neemt hij direct contact op met de wanbetaler om te kijken wat er aan de hand is. Daarnaast verzorgt hij de facturatie voor ondernemers. Met name wanneer de factuur complex wordt, wordt het voor hem extra leuk!

Jelle helpt mensen waar hij kan. Of het nu gaat over huishoudelijke hulp, belastingaangiften of het verzorgen van muziek.

Yannick houdt ervan administraties goed te doorgronden. Hij is ruimdenkend, oplossingsgericht en praktisch ingesteld. Hij is administrateur en begeleid bij De Groene Boekhouder de trainee’s. Ook draagt hij zorg voor maandcijfers, jaarrekeningen en aangiften. Hij is heel geduldig ingesteld en staat altijd meteen klaar om klanten en collega’s te helpen.

In zijn vrije tijd houdt hij van reggae muziek en festivals. Ook brengt hij graag tijd door met zijn vrienden, zijn hond en zijn kinderen!

Marijke is attent, alert en doortastend. Zij verzorgt het secretariaat. Ze zorgt ervoor dat klanten niet vergeten de stukken tijdig aan te leveren. Daarnaast vormt Marijke vaak het eerste contactpunt voor nieuwe klanten.Binnen het team is Marijke van onschatbare waarde. Marijke zorgt ervoor dat iedereen dagelijks fruit krijgt, op tijd aan de pauze begint en zijn dagelijkse hoeveelheid zoetigheid binnen krijgt. Ze zorgt voor het interieur en al de groene planten op kantoor. Marijke is de rots in de branding die een team nodig heeft. Zonder Marijke is een team namelijk gewoon een groep mensen.

In haar vrije tijd gaat Marijke graag op stap, zowel voor een dagje weg als voor een verre reis. Het is voor haar echter wel belangrijk dat ze op haar reizen in een fatsoenlijk hotel of huisje kan vertoeven waarbij het haar niet ontbreekt aan comfort en hygiëne. Hoewel ze al zo’n beetje de hele wereld heeft gezien brengt ze het liefst haar tijd door bij De Groene Boekhouder en zou ze het liefst in Oisterwijk willen wonen.

Amber is bij De Groene Boekhouder actief als debiteurenbeheerder. Voor diverse ondernemers volgt ze de openstaande facturen op en zorgt ervoor dat er altijd duidelijke afspraken worden gemaakt over de betalingen en vooral dat ze worden nageleefd!

In haar vrije tijd zet Amber zich graag in voor haar medemens. Ze is bijvoorbeeld actief geweest voor tweedehands kledingwinkel Tante Pollewop!

Fee is administratief medewerker. Zij verwerkt boekhoudingen, verzorgt btw-aangiften en stelt maandcijfers op. Fee pakt alles snel op en is erg hulpvaardig naar collega’s en klanten.

In haar vrije tijd is Fee vrijwillig lid van de reddingsbrigade. Ze is een creatief brein. Ook is ze politiek actief geweest voor de jongerenvereniging PINK! die zich inzet voor dieren, medemens en aarde.

Peter werkt als fiscaal adviseur bij de Groene Boekhouder. Niet alleen adviseert hij de klanten van De Groene Boekhouder op fiscaal gebied, ook voor de werknemers van de Groene Boekhouder kan hij een vraagbaak zijn. Peter heeft in het fiscale werkveld behoorlijk wat ervaring. Zo heeft hij 22 jaar bij de belastingdienst gewerkt en heeft hij een eigen administratiekantoor gerund. Het leukste aan het werk vindt Peter om mensen bij te staan wanneer ze zakelijk voor problemen komen te staan en ze verder te helpen met goed advies.

Buiten het werk vindt Peter het leuk om te fietsen met de mountainbike of de racefiets, gaat hij graag naar de sportschool en geniet hij van zijn gezin, muziek en van zijn passie: auto’s. Zo wist hij als kind van drie al bij het zien van koplampen om welke auto het ging. Naast auto’s vindt Peter het milieu ook belangrijk en daarom rijdt hij sinds 2015 in elektrische of hybride auto’s. Tot slot is het motto van Peter om alleen maar leuke dingen met leuke mensen te doen in het leven en deze dingen niet uit te stellen.

Toen Natasja op de middelbare school zat vond ze het al leuk om met cijfers te werken. Bij De Groene Boekhouder zit ze nu dus helemaal op haar plek. Natasja heeft naast een gevoel voor cijfers een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Vol overgave en zorg stort ze zich dan ook op de administraties en dat is goed nieuws voor de Groene Boekhouder en onze klanten!

Natasja brengt haar vrije tijd graag door met haar hond waar ze veel van houdt. Daarnaast vindt ze het leuk om boeken te lezen, in de avond een wijntje te drinken en om er zo nu en dan op uit te gaan.

Sandra maakt bij de Groene Boekhouder de jaarrekeningen. Het leuke aan het maken van een jaarrekening vindt ze, is dat het een soort puzzel is die uiteindelijk moet kloppen.
Sandra merkte voor het eerst dat ze talent en plezier had in het bezig zijn met cijfers tijdens het vak boekhoudkunde op de hotelschool de Rooi Pannen in Tilburg. Later is ze bedrijfseconomie gaan studeren en ook hier kwam er naar voren dat Sandra en cijfers een goede match zijn.

Sandra heeft een gezin met een man en drie kinderen waarvan een tweeling. Samen met haar gezin gaat Sandra er regelmatig op uit waarvan 1 keer per jaar naar de Efteling. Daarnaast kijkt Sandra graag naar series, drinkt soms cocktails met haar vriendinnen en tot slot vindt ze het fijn om in haar eentje in stilte een wandeling te maken.

Lonneke heeft de horeca managementopleiding gevolgd aan de Rooi Pannen in Tilburg en de opleiding specialisatie pedagogisch medewerker. Na haar opleiding heeft Lonneke eerst als kok in de horeca gewerkt en daarna bij de agrarische kinderopvang. Nu werkt ze voor de Groene Boekhouder in de financiële administratie. Hoewel deze werkplekken ver uit elkaar lijken te staan, weet Lonneke zich deze verschillende werelden met het grootste gemak eigen te maken. Ze is een echte teamspeler die van aanpakken weet en zeer precies en nauwkeurig werkt. Het liefst begint Lonneke aan een administratie die vanaf het begin bijgewerkt moet worden. Dan kan ze zich vol focus op alle nog niet opgeloste zaken storten om zo te zorgen voor overzicht en helderheid.

Naast het werk is Lonneke een echt familiemens. Zo brengt ze graag tijd door met haar neefjes en nichtje en gaat ze eens in de twee weken met haar vader naar de ijshockeyclub, de Tilburgse Trappers. Naast familie en ijshockey geniet ze ervan om samen met vrienden naar feestjes te gaan. Carnaval behoort in de categorie: feestjes, tot haar favorieten. Tot slot is het voor Lonneke belangrijk om het leven positief tegemoet te treden, ook als de dingen soms tegenzitten.

Adrie heeft een enorme ervaring binnen zeer uiteenlopende sectoren. Zo heeft hij zowel een Melkveebedrijf, een Mediabedrijf als een Retailbedrijf gerund, ook heeft hij als adviseur gewerkt en heeft hij een eigen administratiekantoor gehad. Adrie is gepassioneerd in het doorgronden van bedrijfsprocessen en het vinden van oplossingen voor de problemen die hierin ontstaan.
Adrie combineert voor het adviseren van de klanten van De Groene Boekhouder kennis met passie waarbij hij altijd oog houdt voor de mens achter de onderneming. Als de ondernemer ontspannen is, de zaken op orde heeft en geniet van wat die doet, dan volgt het resultaat vanzelf.
Dat het adviseren kan bijdragen aan een ondernemer die lekkerder in zijn vel zit, is voor Adrie een belangrijke rede waarom hij het werk zo leuk vindt.

Adrie fiets naast het werk regelmatig met zijn hond, een bordercollie. Daarnaast rijdt Adrie ook graag op zijn motor. De motor heeft hij aangeschaft, omdat hij zo’n hekel had aan auto rijden en Adrie probeert dat wat hij niet leuk vindt zo min mogelijk te doen.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Heb je vragen over je situatie? Wil je graag een kennismakingsgesprek?