Het Team

Home » Team

Het team van de Groene Boekhouder bestaat uit Jan, Marijke, Yannick, Josie en Joep.

Naast vakkundigheid zijn onze mensen ook geselecteerd op persoonlijkheid. We vinden een prettige werksfeer en omgang met klanten namelijk erg belangrijk. Daardoor is er een heel divers(e) groep(je) ontstaan.

Jan

Jan is een vrolijke boekhouder met veel ervaring in zijn vak. Hij heeft zich in 2016 aangesloten bij De Groene Boekhouder. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften. Hij is een echte vraagbaak voor alle medewerkers en altijd bereid om klanten en collega’s te helpen.

In zijn vrije tijd is hij zeer actief op sportief gebied. Hij treedt op als scheidsrechter bij voetbalwedstrijden, gaat in de avonden hardlopen en begeleid hierbij ook andere mensen. Daarnaast gaat hij graag pannenkoeken eten met zijn kleinkinderen.

Marijke

Marijke is attent, alert en doortastend. Ze is administratief medewerker en verzorgt het secretariaat. Ze zorgt ervoor dat klanten niet vergeten de stukken tijdig aan te leveren. Ze zorgt verder dat het klanten en collega’s op kantoor aan niets ontbreekt en je kunt altijd bij haar terecht voor een luisterend oor.

In haar vrije tijd gaat ze graag op stap, zowel voor een dagje weg als met een verre reis. Daarnaast houdt ze van lezen en van het bezoeken van een bioscoop of een museum.

Yannick

Yannick houdt ervan administraties goed te doorgronden. Hij is ruimdenkend, oplossingsgericht en praktisch ingesteld. Hij is administrateur en zorgt bij De Groene Boekhouder voor de tussentijdse administraties en aangiften omzetbelasting. Daarnaast verricht hij voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekeningen en andere financiële en fiscale zaken. Hij is heel geduldig ingesteld en staat altijd meteen klaar om klanten en collega’s te helpen.

In zijn vrije tijd houdt hij van reggae muziek en festivals.

Joep

Joep is een optimistische idealist met passie voor ondernemen. Hij is de oprichter van De Groene Boekhouder en hij treedt op als adviseur voor de ondernemers. Daarnaast staat hij altijd voor zijn team klaar bij vragen. Graag springt hij bij voor een potje inhoudelijk sparren, een nieuwe bedrijfsstructuur opzetten en het helpen in een probleemsituatie.

In zijn vrije tijd speelt hij graag bordspellen met vrienden en zet hij zich in voor een duurzame wereld.

Anne

Anne is het nieuwste lid van ons team. Ze is sociaal, gezellig en nieuwgierig. Met haar opleiding en ervaring op het gebied van bedrijfsadministratie gaat ze graag aan de slag voor diverse organisaties. Ze voorziet veel van onze klanten van maandcijfers zodat ze weten hoe ze er voor staan.

In haar vrije tijd brengt Anne graag tijd door met vriendinnen, gaat ze sporten en leest ze boeken. Daarnaast is ze actief als vrijwilliger.

Josie

Josie heeft aandacht voor mensen en cijfers. Met een ruime administratieve achtergrond en een doortastende drive is zij pas tevreden als de boekhouding volledig kloppend is. Ze ondersteunt Marijke met het runnen van het secretariaat. Daarnaast verzorgt ze voor diverse ondernemers het debiteurenbeheer.

In haar vrije tijd gaat ze graag dagjes weg naar musea. Daarnaast is plantaardig koken en bakken ook een hobby van haar.

Kunnen we jouw organisatie ook ergens mee van dienst zijn?