administratiekantoor breda

Het duurzame administratiekantoor


Werkt natuurlijk.

Administratiekantoor Tilburg

De Groene Boekhouder is een administratiekantoor in Tilburg. Wij werken voor diverse ondernemingen in de regio van Tilburg. Wij onderscheiden ons als administratiekantoor door duurzaam te werken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld weinig papier. Het papier dat we gebruiken is gerecycled en daarnaast is ons kantoor energiezuinig gebouwd.

Administratiekantoor met heldere communicatie in Tilburg en daarbuiten

Eén van de zaken die we bij ons administratiekantoor te Tilburg erg belangrijk vinden is communicatie. We zijn bijna altijd telefonisch bereikbaar en zo niet, dan bellen we snel terug. We zijn uiteraard niet zo flauw om na ieder telefoongesprek direct een factuur te laten volgen. Wij spreken onze klanten immers graag! Als je ons een e-mail stuurt, wordt deze altijd snel beantwoord. We streven ernaar om binnen een dag te reageren. Doet zich iets voor dat relevant is voor je? Dan nemen we direct contact met je op. Ook bij slecht nieuws. Heldere communicatie voor een goede klantrelatie, dat is wat wij duurzaam noemen!

Duurzaam in afspraken

Je mag zo vaak als je nodig vindt bij ons langskomen op het kantoor in Tilburg om je administratie door te spreken. Heb je geen behoefte aan veel afspraken of hier gewoonweg geen tijd voor? Geen probleem. Wij wisselen graag je boekhouding online met je uit. Hiervoor gebruiken we programma’s als Google Drive en Dropbox. Dit scheelt tijd en benzine! Interesse in een eerste afspraak? Vul het contactformulier in of bel naar 013-7370029.


  • Duurzame blik op de wereld
  • Digitale administratie altijd up-to-date
  • Klanten in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Breda
Bel ons!
Neem contact op

Contact

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

De Werf 147
5018CZ Tilburg