administratiekantoor breda

Het duurzame administratiekantoor


Werkt natuurlijk.

Administratiekantoor Den Bosch

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in de regio van Den Bosch? De Groene Boekhouder heeft klanten in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Breda. Wij zijn een administratiekantoor dat rekening houdt met het milieu. Zo zie je bijvoorbeeld dat ons kantoor energiezuinig is gebouwd met goed geïsoleerde muren en ramen.

Administratiekantoor nabij Den Bosch met verschillende branches

Bij ons administratiekantoor hebben we ervaring met uiteenlopende branches. Zo werken we regelmatig voor ZZP’ers, maar ook ondernemers met een handjevol personeel uit Den Bosch. De meeste klanten hebben een eenmanszaak, B.V. of V.O.F., maar ook stichtingen en verenigingen zijn bij ons aan het juiste adres. We verlenen onze diensten aan allerlei branches, van artiesten tot webshops.

Afspraken op ons administratiekantoor in ’s Hertogenbosch

Sommige klanten komen maandelijks langs bij ons administratiekantoor vanuit ’s Hertogenbosch om hun administratie met ons door te nemen op ons kantoor. Anderen kiezen ervoor om dit een paar keer per jaar te doen. Uiteraard kies je wat je het fijnst vindt. Het is bij ons mogelijk om de boekhouding digitaal uit te wisselen. Dit kan via file-share programma’s als Dropbox of Google Drive. Zo hoef je minder vaak naar ons administratiekantoor af te reizen vanuit ’s Hertogenbosch of een andere plaats. Wil je een eerste afspraak inplannen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 013-7370029 of vul het contactformulier in.


  • Duurzame blik op de wereld
  • Digitale administratie altijd up-to-date
  • Klanten in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Breda
Bel ons!
Neem contact op

Contact

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

De Werf 147
5018CZ Tilburg