administratiekantoor breda

Het duurzame administratiekantoor


Werkt natuurlijk.

Boekhouder Den Bosch

Als je op zoek bent naar een boekhouder in de regio Den Bosch die bewust bezig is met duurzaamheid, dan ben je bij De Groene Boekhouder aan het juiste adres. Hier zijn we tijdens het uitvoeren van al onze werkzaamheden bewust bezig met onze ecologische voetafdruk. Dit doen wij bijvoorbeeld door ons papiergebruik tot een minimum te beperken. Daarnaast is ons kantoor ook energiezuinig.

Wat wij doen als boekhouder in de regio Den Bosch

Wij staan voor je klaar om je administratie praktisch in te richten en het daarna goed te onderhouden. Kom je graag langs vanuit Den Bosch bij onze boekhouder in Tilburg? Dat kan en mag! We zien je graag verschijnen. Heb je geen tijd? Geen probleem. Wij richten je administratie digitaal voor je in, zodat niet per sé naar ons hoeft te komen voor informatie. Dat scheelt tijd én benzine. Goed voor jou en goed voor het milieu. Bekijk ook onze andere diensten.

Onze werkwijze

Het werkt prettig als de administratie goed is georganiseerd. Het maakt voor ons niet uit of de administratie op papier of digitaal is bijgehouden. Waar moet je beginnen? Het is praktisch en efficiënt om de boekhouding te sorteren naar:

  • Zakelijke bonnen (ook vanaf de privérekening)
  • Inkoopfacturen
  • Verkoopfacturen
  • Bankafschriften

Wij zijn er als boekhouder om jouw administratie in Den Bosch en omgeving te ordenen en onderhouden. Heb je nog vragen? Laat het ons weten! Bel naar 013-7370029 of vul het contactformulier in voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.


  • Duurzame blik op de wereld
  • Digitale administratie altijd up-to-date
  • Klanten in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Breda
Bel ons!
Neem contact op

Contact

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

De Werf 147
5018CZ Tilburg