administratiekantoor breda

Het duurzame administratiekantoor


Werkt natuurlijk.

Boekhouder Breda

Ben je op zoek naar een boekhouder in de regio van Breda? De Groene Boekhouder werkt voor bedrijven in de omgeving van Breda, Tilburg en Den Bosch. Hier denken we graag aan onze ecologische voetafdruk. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat het gehele kantoor is verlicht met LED-lampen en het gebouw energiezuinig is.

Wat wij als boekhouder voor je in Breda kunnen betekenen

Graag helpen wij je bij het handig inrichten en onderhouden van je administratie. Dit kan op meerdere manieren. Zo ben je vanuit Breda altijd welkom om met onze boekhouder je administratie door te nemen. Het is ook mogelijk om dit digitaal te regelen! Met behulp van file-shareprogramma’s of via e-mail wisselen we de boekhouding digitaal uit. Wij onderhouden de boekhouding voor veel verschillende soorten branches.

Het inrichten en aanleveren van de administratie

Een goed georganiseerde administratie is prettiger en kan door ons efficiënter bijgewerkt worden. Of een dergelijke administratie nu op papier is of digitaal, maakt daarvoor niet uit. De uitgangspunten blijven hetzelfde. Maar waar moet je beginnen? Het is altijd handig om de boekhouding te sorteren naar:

  • Verkoopfacturen
  • Inkoopfacturen
  • Bankafschriften
  • Zakelijke bonnen (ook als ze vanaf de privérekening zijn betaald)

Wij steken graag de handen uit de mouwen!

Wij helpen graag met het handig inrichten van de administratie. Indien nodig komt De Groene Boekhouder naar Breda om de handen uit de mouwen te steken. Graag steken we ook onze handen uit de mouwen voor jouw kantoor! Bel naar 013-7370029 of vul het contactformulier in.


  • Duurzame blik op de wereld
  • Digitale administratie altijd up-to-date
  • Klanten in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Breda
Bel ons!
Neem contact op

Contact

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

De Werf 147
5018CZ Tilburg