Als je op zoek bent naar een boekhouder of administratiekantoor in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) die bewust bezig is met duurzaamheid, dan heb je in De Groene Boekhouder de juiste partner gevonden. Hier zijn we tijdens het uitvoeren van al onze werkzaamheden bewust bezig met onze ecologische voetafdruk. Dit doen wij bijvoorbeeld door ons papiergebruik tot een minimum te beperken. Daarnaast is ons kantoor ook energiezuinig gebouwd.

Onze diensten als boekhouder en administratiekantoor in regio Den Bosch

Wij staan voor je klaar om je administratie praktisch in te richten en het daarna goed te onderhouden. Kom je graag langs vanuit ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) bij ons administratiekantoor in Tilburg om persoonlijk een boekhouder te spreken? Dat kan en mag! We zien je graag verschijnen. Heb je geen tijd? Geen probleem. Wij richten je administratie graag digitaal voor je in zodat je niet per sé naar ons hoeft te komen voor informatie. Dat scheelt tijd èn benzine. Goed voor jou en goed voor het milieu.

Ontdek onze georganiseerde werkwijze

Het werkt prettig als de administratie goed georganiseerd is, zowel voor mkb’ers als voor bv’s. Het maakt voor ons niet uit of de administratie op papier of digitaal is bijgehouden. Maar waar moet je beginnen als je ons administratiekantoor nabij Den Bosch wilt inschakelen? Het is praktisch en efficiënt om de boekhouding te sorteren op:

Zakelijke bonnen (ook vanaf de privérekening)
Inkoopfacturen
Verkoopfacturen
Bankafschriften

Wij werken voor diverse branches

Iedere boekhouder van ons administratiekantoor heeft ervaring met bedrijven in uiteenlopende branches in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch). Zo werken we regelmatig voor zzp’ers maar ook voor ondernemers met een handjevol medewerkers. De meeste klanten hebben een eenmanszaak, bv of vof, maar ook stichtingen en verenigingen zijn bij ons aan het juiste adres. We verlenen onze diensten aan allerlei branches, van artiesten tot webshops.

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Wij zijn er als administratiekantoor en boekhouder om jouw administratie in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch), Breda of elders in de omgeving te ordenen en te onderhouden. Heb je nog vragen? Laat het ons weten! Bel naar 013-7370029 of vul het contactformulier in voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak met onze boekhouders.

Maak kennis met ons team!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Heb je vragen over je situatie? Wil je graag een kennismakingsgesprek?