Boekhouder voor elke stichting in Noord-Brabant

Voor vragen of interesse neem contact met ons op

Home » Stichting/vereniging

De Groene Boekhouder is een belastingadviseur in Tilburg. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat het gehele kantoor is verlicht met LED-lampen en we amper gebruikmaken van papier. Als het écht nodig is, kiezen we voor papier dat gerecycled is.

Zoek je een boekhouder om voor jouw stichting of ANBI in Noord-Brabant de belastingaangifte te doen of de jaarrekening op te stellen? Of vraag je jezelf af aan welke eisen een stichting of vereniging moet voldoen en of jullie belastingplichtig zijn? Wil je weten of een begroting verplicht is en of het bestuur aansprakelijk is voor genomen beslissingen? Al deze vragen beantwoorden wij van De Groene Boekhouder uit Tilburg maar al te graag!

Als boekhouder weten wij precies waar jouw stichting in Noord-Brabant aan moet voldoen

Bij de Groene Boekhouder hebben wij ruime ervaring met het voeren van de administratie voor verschillende goede doelen en algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s). Daarom zijn wij gespecialiseerd in het werken met de bijzondere eisen die gesteld worden. Zo heeft een jaarrekening van een vereniging of stichting bijvoorbeeld geen verlies- en winstrekening, maar een staat van baten en lasten met een begroting. Je ziet: de belastingaangifte en de jaarrekening voor jouw stichting of ANBI uit Noord-Brabant is bij onze boekhouder in goede handen.

Online werken is overzichtelijk en efficiënt

Wij werken met een online omgeving die zowel voor jou als voor ons toegankelijk is. In deze omgeving voeg je op een simpele manier stukken toe. Verder werken wij met automatische bankkoppelingen indien dit gewenst is. Dat scheelt jou een hoop tijd. Voor jouw stichting of ANBI in Noord-Brabant kan onze boekhouder de belastingaangifte doen en de jaarrekening opstellen. Daarnaast bieden we onder andere ook de volgende diensten aan:

  • Het factureren en/of incasseren van ledenbijdragen en donaties
  • Een online omgeving bieden waarin gemakkelijk stukken geplaatst kunnen worden
  • Een automatische bankkoppeling instellen
  • Met inlogcodes de benodigde stukken ophalen zodat jij dat niet meer hoeft te doen

Neem contact met ons op bij interesse of voor meer informatie

Wil je een boekhouder van ons team uit Tilburg inschakelen om voor jouw stichting of ANBI in Noord-Brabant bijvoorbeeld de belastingaangifte te doen of de jaarrekening op te stellen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@groeneboekhouder.nl of 013-7370029. Dan kijken we samen aan welke van onze diensten jouw stichting, vereniging of andere branche behoefte heeft.

Kunnen we jouw organisatie ook ergens mee van dienst zijn?

Ons team

Share This