Belastingadviseur

Voor vragen of interesse neem contact met ons op

Home » Stichting/vereniging

De Groene Boekhouder is een belastingadviseur in Tilburg. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat het gehele kantoor is verlicht met LED-lampen en we amper gebruikmaken van papier. Als het écht nodig is, kiezen we voor papier dat gerecycled is.

Aan welke eisen moet een stichting of vereniging voldoen? Zijn jullie belastingplichtig? Is een begroting verplicht? Is het bestuur eigenlijk aansprakelijk voor de genomen beslissingen? [Lees meer…]

Bij de Groene Boekhouder hebben wij ruime ervaring met de administratie voeren voor verschillende goede doelen en algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s). Daarom zijn wij gespecialiseerd in het werken met de bijzondere eisen die gesteld worden. Zo heeft een jaarrekening van een vereniging of stichting bijvoorbeeld geen verlies & winst-rekening, maar een staat van baten en lasten met begroting.

Ook voor het factureren en/of incasseren van ledenbijdragen en donaties kunt u bij ons terecht.

Wij werken met een online omgeving die zowel voor jou als voor ons toegankelijk is. In deze omgeving kunnen op een simpele manier stukken toegevoegd worden. Verder kunnen wij werken met automatische bankkoppelingen. Dit scheelt jou een hoop tijd.

Wat kunnen wij dus (onder andere) voor jou betekenen:

  • het opstellen van de jaarrekening die aan de gestelde bijzondere eisen voldoet
  • het incasseren van ledenbijdragen
  • een online omgeving bieden waarin gemakkelijk stukken geplaatst kunnen worden
  • een automatische bankkoppelingen instellen
  • met inlogcodes de benodigde stukken ophalen zodat jij dat niet meer hoeft te doen

Schroom niet om contact met De Groene Boekhouder op te nemen via mail of telefoon, dan kunnen we samen kijken aan welke van onze diensten jouw stichting of vereniging behoefte heeft.

Kunnen we jouw organisatie ook ergens mee van dienst zijn?

Ons team

Share This