Boekhouder voor elke stichting in Noord-Brabant

Voor vragen of interesse neem contact met ons op

Home » Stichting/vereniging

De Groene Boekhouder is een belastingadviseur in Tilburg. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat het gehele kantoor is verlicht met LED-lampen en we amper gebruikmaken van papier. Als het écht nodig is, kiezen we voor papier dat gerecycled is.

Zoek je een boekhouder om voor jouw stichting, vereniging of ANBI in Noord-Brabant de belastingaangifte te doen, de jaarrekening op te stellen tijdens het boekhouden of andere financiële administratie uit te voeren? Vraag je jezelf af aan welke eisen een stichting of vereniging moet voldoen en of jullie belastingplichtig zijn? Of wil je weten of een begroting verplicht is en of het bestuur aansprakelijk is voor genomen beslissingen? Al deze vragen beantwoorden wij van De Groene Boekhouder uit Tilburg maar al te graag! Het is namelijk verstandig om de boekhouding voor verenigingen, stichtingen en ANBI’s in Noord-Brabant uit te besteden aan een professional.

Als boekhouder weten wij precies waar jouw stichting in Noord-Brabant aan moet voldoen

Bij de Groene Boekhouder hebben wij ruime ervaring met het uitvoeren van de administratie en de boekhouding voor verschillende verenigingen, goede doelen en algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) in Noord-Brabant. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het werken met de bijzondere eisen die gesteld worden. Zo heeft een jaarrekening van een vereniging of stichting bijvoorbeeld geen verlies- en winstrekening, maar een staat van baten en lasten met een begroting. Daarnaast bieden wij ook de mogelijk om tussentijdse cijfers te ontvangen. Je ziet: de financiële administratie, belastingaangifte en de jaarrekening voor jouw stichting of ANBI uit Noord-Brabant is bij onze boekhouder in goede handen. De boekhouding voor verenigingen, stichtingen en ANBI’s in Noord-Brabant is namelijk onze specialiteit.

Online werken is overzichtelijk en efficiënt

Wij werken met een online omgeving die zowel voor jou als voor ons toegankelijk is – dit maakt boekhouden voor jouw vereniging of stichting in Noord-Brabant overzichtelijk en efficiënt. In deze omgeving voeg je op een simpele manier stukken toe. Verder werken wij met automatische bankkoppelingen indien dit gewenst is. Dat scheelt jou een hoop tijd. Boekhouden voor jouw stichting of ANBI in Noord-Brabant bestaat voor onze boekhouder nabij Den Bosch onder andere uit de financiële administratie uitvoeren, de belastingaangifte doen en de jaarrekening opstellen. Daarnaast bieden we onder andere ook de volgende diensten aan:

  • Het factureren en/of incasseren van ledenbijdragen en donaties (debiteurenbeheer als het ware)
  • Een online omgeving bieden waarin gemakkelijk stukken geplaatst kunnen worden
  • Een automatische bankkoppeling instellen
  • Met inlogcodes de benodigde stukken ophalen zodat jij dat niet meer hoeft te doen

Neem contact met ons op bij interesse of voor meer informatie

Wil je een boekhouder van ons team uit Tilburg inschakelen om voor jouw stichting of ANBI in Noord-Brabant om bijvoorbeeld de financiële administratie uit te voeren, de belastingaangifte te doen of de jaarrekening op te stellen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 013-7370029. Dan kijken we samen aan welke van onze diensten jouw stichting, vereniging of andersoortig bedrijf behoefte heeft.

Kunnen we jouw organisatie ook ergens mee van dienst zijn?

Ons team