Administratie

Voor vragen of interesse neem contact met ons op

Home » ZZP’er

De Groene Boekhouder is een administratiekantoor in Tilburg. Wij werken voor diverse ondernemingen in de regio van Tilburg. Wij onderscheiden ons als administratiekantoor door duurzaam te werken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld weinig papier. Het papier dat we gebruiken is gerecycled en daarnaast is ons kantoor energiezuinig gebouwd.

Vind je het lastig om je balans kloppend te krijgen voor je aangifte inkomstenbelasting? Of heb je helemaal geen tijd of motivatie om je bezig te houden met je administratie? Kom eens kennismaken bij De Groene Boekhouder!

Wij verzorgen graag:

  • de jaarcijfers van jouw onderneming
  • de aangifte inkomstenbelasting voor jou en je partner
  • de boekhouding en btw aangiften
  • de berekeningen/correcties van voorlopige aanslagen en toeslagen

Het enige wat jij hoeft te doen is de administratie naar ons te sturen. Het is voor iedere ondernemer anders welke manier van aanlevering het gemakkelijkst is. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen besluiten wat voor jou werkt!

Veel ondernemer vinden het prettig om alles digitaal aan te leveren. De facturen en bonnetjes kunnen op een simpele manier digitaal aangeleverd worden in een online omgeving waar zowel jij als wij toegang tot hebben. Daarnaast is het mogelijk om indien gewenst een automatische koppeling te maken met je bankrekeningen. Op deze manier kunnen wij jou optimaal ontzorgen.

Verder denken wij graag mee over je onderneming. Wanneer is het tijd om een BV te starten? Kan ik ergens nog belasting of kosten besparen?

Neem voor meer informatie en/of vragen gerust contact met ons op via mail of telefoon. Samen kunnen we dan kijken welke van onze diensten voor jou passend zijn.

Kunnen we jouw organisatie ook ergens mee van dienst zijn?

Ons team

Share This