De Groene Boekhouder is hèt duurzame administratiekantoor in Tilburg dat je volledig kan ontzorgen op het gebied van administratie. We begeleiden je met het opzetten van een gestroomlijnde administratie en verwerken deze vervolgens maandelijks. Iedere maand ontvang je van ons een servicemail met maandcijfers en een overzicht van de openstaande posten. Is er wat bijzonders of ontbreekt er wat? Wij brengen het onder de aandacht zodat je het niet kan ontgaan.

Ook stellen wij ieder kwartaal of iedere maand je btw-aangifte voor je op. Je ontvangt deze per e-mail en we vermelding duidelijk de betaalgegevens erbij zodat je altijd op tijd bent.

Na afloop van het jaar stellen we de jaarrekening van je onderneming samen. Deze voldoen aan alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden. Dat zijn er bij een eenmanszaak of ZZP’er een stuk minder dan bij een BV. Daarnaast houden we ook rekening met andere wensen. Zo is het gebruikelijk voor een stichting of vereniging om de begroting te vermelden in de jaarrekening.

Als je op zoek bent naar een transparant en duurzaam administratiekantoor in Tilburg ben je bij ons aan het goed adres.

Maak kennis met ons team!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Heb je vragen over je situatie? Wil je graag een kennismakingsgesprek?